termin-evropskeho-startu-a-cena-psp-3000
Novinka Termín evropského startu a cena PSP 3000

Termín evropského startu a cena PSP 3000

sleepless.

sleepless.

2. 9. 2008 14:20
Reklama

Update 3. 9.

Informace o termínu zahájení prodeje samostatné (nebundlované) verze handheldu Sony PSP-3000, které se včera objevily na Eurogameru a pocházely od Sony, byly zřejmě trošku zmatené. Ne však vinou redaktorů, ale Sony. Podle zástupce této společnosti se prý nové PSP v samostatné podobě na pultech obchodů neobjeví, dojít by k tomu v rámci dosti hororového scénáře mohlo až před koncem roku, čili dva měsíce poté, co bude nová verze PSP uvedena 15. října na trh v několika obsahově odlišných bundlech. Pořád je tu však naděje, že se to týká pouze ostrovanů z Velké Británie a nevztahuje se to na kontinentálce z Evropy.

Původní zpráva

Termín evropského startu  a cena PSP 3000
i Zdroj: Hrej.cz
Vizuálně je až na pár drobností nedávno oznámené PSP 3000 téměř k nerozeznání od aktuálně posledního modelu 2000. Funkčně jsou na tom oba dva kusy rovněž podobně jen s tím rozdílem, že PSP 3k disponuje lepším displejem (kvalitnější barvy, antireflexní technologie atd.), interním mikrofónkem a méně odolnou baterií, která bude šťávu do PSP dodávat po cca 20 minut kratší dobu. To všechno už bylo oznámeno, stejně jako termín, kdy se v obchodech napříč starým kontinentem objeví PSP 3000 bundle, který nabídne kromě handheldu a zřejmě i nějakého toho memory sticku i titul Ratchet & Clank: Size Matters. K tomu by mělo dojít 15. října za cenu 199 Euro, neboli cca  4930 Kč.

Co ovšem bude s lidmi, kteří žádný bundle nechtějí, prostě jim jde jen o PSP? Copak jim takovou možnost Sony nenabídne? Kdepak, i na ně se dostane, jen si budou muset počkat. Podle informací, které Sony poskytla Eurogameru, se PSP 3000 začne samostatně prodávat v UK o dva dny později oproti bundlu, čili 17. října a bude to za 149.99 Liber, čili cca 4595 Kč. No a dá se předpokládat na základě předchozích zkušeností, že na tom bude kontinentální Evropa stejně jako britské ostrovy. Vlastně už tak zbývá počkat na informace o ceně PSP 3000 pro ČR, která se určitě bude od výše uvedených výpočtů lišit, zřejmě už tradičně směrem nahoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama