novy-midnight-club-vyjde-v-zari-obstastni-i-psp
Novinka Nový Midnight Club vyjde v září, obšťastní i PSP

Nový Midnight Club vyjde v září, obšťastní i PSP

sleepless.

sleepless.

21. 4. 2008 15:49
Reklama

Co je nejhorší pro člověka, který se těší na nějakou konkrétní hru a už o ní četl všechno co mohl, viděl všechna videa, hrál všechny předchozí díly až do mrtě a už se kvůli ní nespočetněkrát pohádal na fórech? Není to čekání na hru samotnou, ale čekání na oznámení termínu vydání a myslíme konkrétního, jako skutečného data. K čemu je mi, když vím, že hra má vyjít v září, nebo někdy na podzim? K ničemu a navíc tyto nepřesné údaje vyvolávají podivný pocit nejistoty. Dokud není oznámen termín vydání, může kdykoli dojít k posunu o měsíc, půlrok, ale klidně i rok, to je hrůza.

A protože pocity takových nervózních a nedočkavých hráčů plně chápeme, jsme rádi, že jich můžeme jednu grupu fandů zbavit. Máte rádi závodní hry? Máte rádi závodní hry situované do skutečných lokací? Máte rádi sérii Midnight Club? Pokud jste na jakoukoli z těchto tří otázek odpověděli alespoň jednou kladně, tak vás potěší, že Midnight Club: Los Angeles vyjde v Evropě 12. září, což platí pro PS3 i Xbox 360 verzi. Jak už jistě tušíte, bude se ve hře závodit otevřeným prostředím virtuálního LA a otravovat při tom nebudou žádné loadingy, žádné pevně dané tratě a hlavně žádná pravidla. Chybět nebude ani tradiční tuning, který se neomezí jen na možnost výměny pneumatik, ale umožní úpravu výkonových i vzhledových partií vozidel, aby pak bylo v závodě jasné, kdo je kdo.

Za vývoj Midnight Club: Los Angeles jsou odpovědni vývojáři z Rockstar San Diego, kteří si pro opravdové fandy nachystali ve spolupráci s kolegy z Rockstar London malé překvapení v podobě zmenšené verze hry pro handheld PSP. Pod názvem Midnight Club: LA Remix vyjde kapesní verze hry o pár dní dříve než větší ségra, konkrétně 9. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama