psp-store-dostupny-z-psp-bude
Novinka PSP Store dostupný z PSP? Bude!

PSP Store dostupný z PSP? Bude!

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 12. 2007 10:15
Reklama

Koncem listopadu spustila společnost SONY prostřednictvím webového portálu PSP verzi oblíbeného Playstation Store, odkud si mohou majitelé zmíněné konzolky stahovat demoverze, trailery, plné hry a kupu dalšího materiálu. Nahrávání těchto dat na paměťovou kartu jistě není žádným problémem, nicméně to není v souladu s mobilitou haneheldu, neboť k této proceduře potřebujete počítač.

Právě z tohoto důvodu se v SONY rozhodli, že PS Store zpřístupní přímo z displeje PSP a nabídnou tak hráčům komfort podobný ostatním platformám. Vše potvrdil Eric Lempel starající se v SONY právě o operace spojené s PlayStation Network. V současnosti prý chybí doladit některé prvky tak, aby bylo možno všechna data bezpečně přenést a uložit na paměťovou kartu.

V SONY zároveň pracují na tom, aby do nabídky plných her mohli zařadit co nejvíce third-party titulů, o bližších informacích však Lempel hovořit nechtěl. Nárůst stažitelného materiálu by se měl však v globálu zvyšovat, s čímž se do budoucna pojí i širší nabídka PS One titulů, kde je všechno brzděno technickými problémy v emulaci těchto her. Pokud na tomto místě čekáte vytoužené datum, nejspíš budete zklamáni - dočkali jsme se jen klasického „až bude, tak bude“.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama