launch-psp-slim-bez-potrebnych-kabelu
Novinka Launch PSP Slim bez potřebných kabelů

Launch PSP Slim bez potřebných kabelů

sleepless.

sleepless.

4. 9. 2007 11:38 3
Reklama

V dnešní době už se nemá cenu divit tomu, že se konzole stavěná vyloženě pro HDTV neprodává  automaticky s HDMI kabelem. Přesně tak, hovoříme o PS3. Logika Sony je samozřejmě zcela jasná. Když už si hráči koupí PS3 a mají doma HDTV, tak si prostě koupí i ten HDMI kabel, což jsou další penízky do kasičky navíc. Z pohled zákazníka, zvlášť toho, co není informován, to však není nic příjemného. Přijde domů, rozbalí konzoli a zjistí, že dokud nepůjde ven a nekoupí si HDMI kabel, tak si na své krásné nové FULL HDTV žádný PS3 titul v 1080p rozlišení neužije. Prostě chuťovka.

No a Sony bude v nepřibalování důležitých kabelů pokračovat i v případě handheldu PSP, jehož nová verze by měla na pulty evropských obchodů dorazit už velmi brzy – 14. září. Bohužel, jak prozradil mluvčí britského prodejního řetězce GAME pro Games Radar, tak se PSP Slim nebude prodávat s kabelem, který je nutný pro připojení k TV, aby na ní hráč sledoval filmy, hry, prostě to co má na PSP. Přitom právě možnost vyvést audio i video signál z PSP přímo do telky je vlastně ta největší inovace, kterou (vedle odlehčení a zeštíhlení) PSP Slim přináší.

Mnohem horší než skutečnost, že kabel nebude přibalen k PSP, je však fakt, že onen kabel nebude při launchi PSP Slim vůbec na trhu. Mluvčí prodejce GAME na otázku Games Radar, kdy budou ony kabely pro propojení PSP a TV k dostání, nijak neodpověděl – jen pokrčil rameny. Prostě a jasně, ani prodejci netuší, kdy Sony oficiální kabely dodá. Bohužel zatím nejsou a nějaký čas nebudou k dostání ani kabely neoficiální, čili third-party.

Za zmínku rovněž stojí, že se k PSP Slim budou prodávat dva druhy kabelů. Kompositní umožní majiteli PSP sledovat na TV jenom filmy, videa, klipy, obrázky, fotky prostě média. Aby mohl člověk vyvést z PSP do TV i obraz ze hry, tak si bude muset koupit komponentní kabel.

Jinak prý také bude při launchi PSP Slim k dispozici pouze černé barevné variace. Na E3 2007 představené stříbrná a bílá verze možná dorazí na trh později, pokud vůbec dorazí. Vědět by to měla hlavně spol. Sony, která však prozatím mlčí, byť oficiálně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama