kreativni-sef-naughty-dog-zamiril-k-ready-at-dawn
Novinka Kreativní šéf Naughty Dog zamířil k Ready At Dawn

Kreativní šéf Naughty Dog zamířil k Ready At Dawn

sleepless.

sleepless.

6. 8. 2007 09:51
Reklama

Kreativní šéf známého týmu Naughty Dog Daniel Arey vzal kramle a dezertoval k týmu Ready At Dawn Studios, který má na triku PSP titul Daxter a v současnosti připravuje God Of War: Chains Of Olympus. Arey bude v RAD pracovat na zbrusu novém IP, z něhož by se měla postupně vyklubat celá série přesahující rámec herního průmyslu.

Daniel Arey byl v Naughty Dog více než deset let a podílel se velkou měrou na vzniku veleúspěšné PlayStation 2 série Jak & Daxter. Naposledy řídil vývoj chystané PS3 akční adventure Uncharted: Drake's Fortune, která už bude dokončena bez něj. Jak ovšem Arey prozradil v rozhovoru pro GamesIndustry.biz, tak už stejně veškerou svoji práci na Uncharted dokončil a zbytek vývoje prý ponechal v rukou velmi schopného týmu vývojářů.

Daniela Areye motivovala k odchodu z Naughty Dog potřeba změny a právě možnost podílet se na vývoji výše uvedeného nového IP. Svoji roli prý sehrál i fakt, že je tým Ready At Dawn plný neuvěřitelně talentovaných vývojářů, kteří  mají snahu se prosadit a něco dokázat. Svoji roli však při přechodu Areye k RAD sehrál i fakt, že mezi zakládajícími členy tohoto týmu je několik lidí z Naughty Dog. Přátelské vazby mezi RAD a Naughty Dog i Areyem tedy byly hned od počátku silné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama