konami-odhalila-metal-gear-online-pro-ps3
Novinka Konami odhalila Metal Gear Online pro PS3

Konami odhalila Metal Gear Online pro PS3

sleepless.

sleepless.

24. 7. 2007 15:04 1
Reklama

Společnost Konami slaví 20. narozeniny série Metal Gear už od začátku roku. Oslavy však vyvrcholily speciální novinářskou akcí v Japonsku, kterou využila k představení dvou nových Metal Gear her – pro PS3 a PSP.

Začneme tím důležitějším. Onen Metal Gear multiplayer titul, o němž Kojima hovořil během PlayStation Premiere 2007 minulý týden, nakonec nebude součástí MGS4, ale bude to samostatná hra Metal Gear Online pro PS3.

Mottem hry je Hide and Seek, tedy hra na schovávanou. K dispozici bude několik herních módů včetně módu týmového s podporou pro 16 hráčů. Jako zajímavá se jeví možnost zjišťovat pozici nepřítele prostřednictvím scanu jeho tělesného tepla. K tomu však hráč musí být nepříteli poměrně blízko. Hráč se může přepínat mezi first i third-person pohledem a k dispozici je ještě jeden – oddálený pohled pro lepší rozhled. Uzavřený betatest MGO začne 20. srpna a skončí 3. září. Hráči se k účasti mohou zaregistrovat na této stránce. Má to však háček. Beta je určena pouze pro 3000 hráčů z Japonska.

Druhý nový Metal Gear titul, který spol. Konami představila je Metal Gear Solid 2: Bande Dessinee (Metal Gear Solid: Graphic Novel), což je další digitální - interaktivní - komiks ve stylu Metal Gear Solid: Graphic Novel, tentokrát však pro MGS2 z PS2. No a dál už se vlastně nic zajímavého nedělo, pokud nepočítáme odhalení Metal Gear Solid Mobile - mobilní 3D hry zasazené do prostředí a doby Metal Gear Solid 3 - která bude na trh uvedena společně s Metal Gear mobilem od Sony.

Videoukázky z prezentace Metal Gear Solid 4, Metal Gear Online a Metal Gear Solid: Portable Ops + z výše zmíněné výroční párty Konami si budete moci zítra prohlédnout na homepage týmu Kojima productions.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama