sony-predstavuje-novou-verzi-psp
Novinka Sony představuje novou verzi PSP

Sony představuje novou verzi PSP

sleepless.

sleepless.

11. 7. 2007 21:32
Reklama

Společnost Sony představila během své tiskové konference v Santa Monice novou verzi handheldu Sony PSP, která je o 30 procent lehčí, je o 19 procent tenčí, nabízí stejný displej, baterii s delší trvanlivostí (vydrží déle na jedno nabití), 64 MB hlavní paměti namísto 32, možnost nabíjet baterii přes USB z PC a PS3 i rychlejší nahrávání dat z UMD disku. Další novinkou u vylepšené verze PSP je nový video výstup, který umožňuje obraz z PSP vyvést na TV. Video výstup lze použít ke sledování filmů, hraní her a prohlížení fotek z PSP. Obraz, který nová verze PSP takto produkuje, je navíc ve vysokém rozlišení.

Cena nového PSP pro Evropu zatím stanovena nebyla. V USA si nové PSP odbude premiéru  10. září, kdy se za cenu 199.99 dolarů dostane na trh v rámci Daxter PSP Entertainment Packu, který bude obsahovat ledově stříbrné nové PSP, PSP titul Daxter, kreslený seriál Family Guy - The Freakin' Sweet Collection na UMD a 1 GB Memory Stick.

9. října se pak na trhu objeví kusově omezený Star Wars Battlefront PSP Entertainment Pack, který bude stát taktéž 199 dolarů a nabídne PSP v keramicky bílé barvě s obrázkem Dartha Vadera na zadní straně a PSP hru Star Wars Battlefront: Renegade Squadron od LucasArts.

V průběhu září se navíc v USA začne za 169 dolarů prodávat Core verze nového PSP v pianově černé barvě. Součástí tohoto balení je přitom PSP a AC adaptér.

Přestože cenu nové verze PSP pro Evropu zatím neznáme, tak už je jisté, že se na starém kontinentě začne prodávat také v průběhu září. Dá se přitom předpokládat, že nová verze PSP bude stát tolik, co ta současná, kterou postupně nahradí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama