killzone-2-vyjde-az-pristi-rok-nove-info
Novinka Killzone 2 vyjde až příští rok – nové info

Killzone 2 vyjde až příští rok – nové info

sleepless.

sleepless.

11. 7. 2007 12:23
Reklama

Na celé řadě světových webů se začínají zjevovat preview PS3 FPS Killzone 2, jejíž demoverze byla včera večer prezentována davu vybraných novinářů. Od nás na této speciální akci nikdo nebyl, takže si budeme pro tuto chvíli muset vystačit se screenshoty a informacemi, jež nám o Killzone 2 poskytla tisková zpráva. V průběhu dne pak ještě dodáme in-game video (zatím jej můžete omrknout na YouTube), které bude podle všeho vydáno u příležitosti konání tiskové konference Sony dnes večer.

Abychom to však déle nezdržovali. Killzone 2 hráče opět uvrhne doprostřed fiktivního konfliktu mezi ISA a armádou Helghast. Od konce Killzone, kde armáda Helghast zaútočila na planetu Vekta, uplynuly 2 roky. Nyní se hlavní hrdina Sev a jeho spolubojovníci z jednotky Legion vydávají na planetu Helghan, která je domovem Helghastů, aby si zde vyřídili s nepřítelem účty jednou a navždy.

Hlavním cílem jednotky Legion je zajmutí velitele Helghastů – vládce císaře Visariho. Než však dojde k naplnění cíle, nebo alespoň pokusu o to, tak čeká jednotku Legion celá řada dalších úkolů, přičemž na samém začátku to je obsazení hlavního města planety Helghan – Pyrrhus. Velmi brzy navíc Sev a jeho spolubojovníci zjistí, že nebojují jenom proti nepřátelským vojákům, ale i proti nehostinnému prostředí planety Helghan. Helghastové se totiž s drsným klimatem nejenom vyrovnali, ale ještě se naučili jej používat ku svému prospěchu.

Nejenom časté změny počasí, ale i další aspekty - charakter prostředí, aktuální výbava, situace na bojišti – musí brát hráč v úvahu a přizpůsobit jim svoji taktiku, aby měl vůbec šanci na přežití. Killzone 2 bude opět spíše temnou, pochmurnou a obecně hodně atmosférickou záležitostí, k čemuž přispívá zejména použití široké škály audiovizuálních efektů, jež by měly PS3 pořádně prohnat. Navíc ve hře nechybí ani podpora multiplayer v řadě módů, která je rozšířena o komunitní aspekty neznámého charakteru.

Jak už je výše uvedeno in-game video ze hry vám nabídneme hned jak bude k dispozici. Co se hry samotné týče, tak podle tiskové zprávy vyjde někdy v příštím roce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama