warhammer-40k-poprve-na-psp-uz-na-podzim
Novinka Warhammer 40k poprvé na PSP už na podzim

Warhammer 40k poprvé na PSP už na podzim

sleepless.

sleepless.

20. 6. 2007 14:19
Reklama

Update: Přestože o tom tisková zpráva nehovoří, tak vyjde Warhammer 40,000: Squad Command podle všeho i na handheldu DS. Buď tedy máme k dispozici špatnou tiskovou zprávu, nebo nás postihla dočasná slepota. Zatím budeme s hrou počítat pouze pro PSP a uvidíme, s čím ještě spol. THQ přijde.

Warhammer série už se v podobě karetní strategie Warhammer: Battle for Atluma na handheldu PSP objevila. Série Warhammer 40,000 se však na steč PSP teprve chystá. Její premiéru na handheldu od Sony obstará titul Warhammer 40,000: Squad Command, který hodlá společnost THQ vydat letos během podzimu.

Warhammer 40,000: Squad Command je tedy tahová strategie, jak už je výše řečeno, navíc prezentovaná prostřednictvím 3D grafiky. Jak už bývá už Warhammer 40k her zvykem, tak nabídne Squad Command poměrně dramatický příběh, v jehož rámci bude hráč ovládat jednotku Space Marines/Ultramarines, kterou v celkem 13 kapitolkách povede do boje proti Chaos Space Marines.

Vedle singlu bude hra podporovat lokální i online multiplayer na 9 speciálních MP mapách ve třech velikostech, jež budou určeny pro hru 2 – 8 hráčů. Právě v multiplayeru si budou hráči moci vybrat, jestli mají chuť bojovat na straně Space Marines, nebo jim lépe sednou šarvátky v kůži Chaos Space Marines. Tak jako tak dojde na bitvy Imperium vs. Imperium, Forces of Chaos vs. Forces of Chaos a Imperium vs. Forces of Chaos.

Objekty na 3D bojišti budou údajně zničitelné, no a tuto destruktivní činnost budou hráči provádět prostřednictvím více než 20 zbraní na blízko i na dálku, kterými vyzbrojí své geroje. Víc nám zatím z THQ o hře prozradit nechtěli. Na revanš však poslali sadu prvních screenshotů, což není špatné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama