take-2-rusi-projekty-i-kancelar-v-new-yorku
Novinka Take 2 ruší projekty i kancelář v New Yorku

Take 2 ruší projekty i kancelář v New Yorku

sleepless.

sleepless.

14. 6. 2007 15:26 1
Reklama

V návaznosti na zveřejnění hospodářských výsledků za druhý kvartál účetního roku a s tím spojené oznámení radikálního restrukturalizačního plánu vyšlo najevo, že společnost Take 2 hodlá uzavřít své kanceláře v New Yorku. Podle PR zaměstnance Take 2 Edda Nebba budou newyorské kanceláře Take 2/2K Games uzavřeny kvůli konsolidaci většiny firemních operací na západní pobřeží spojených států.

Nebb bohužel neprozradil, kolik zaměstnanců 2K Games z New Yorku kvůli tomu dostane padáka, poněvadž prý ještě není jasné, koho to postihne a na jakých pozicích. Místo toho Nebb poznamenal, že cílem restrukturalizace a reorganizace Take 2/2K Games není pouze snížení nákladů, ale i soustředění se na opravdu důležité činnosti, což je v tomto případě tvorba a vydávání co nejúspěšnějších her.

No a v rámci této snahy prý došlo i ke zrušení hned několika blíže nespecifikovaných projektů. Není však mezi nimi žádný z titulů, které už byly představeny. Jak totiž Nebb dodává, tak šlo o projekty v rané fázi vývoje, které by se stejně na trhu objevily nejdříve až v příštím roce. Rozhodně prý nešlo o žádné větší tituly typu LA Noire a Beaterator.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama