herni-adaptace-300-a-saw-prvotinou-brash-ent
Novinka Herní adaptace 300 a Saw prvotinou Brash Ent.?

Herní adaptace 300 a Saw prvotinou Brash Ent.?

sleepless.

sleepless.

4. 6. 2007 08:18
Reklama

Pár dní před koncem března byla veřejnosti představila zbrusu nová vývojářská společnost Brash Entertainment, jejímž zakladatel je kromě jiných osob a subjektů i producent filmu 300 Thomas Tull. Spolu s představením společnosti bylo přitom oznámeno, že Brash. Ent. plánuje do následujících 5 let vyprodukovat 60 – 100, které bude do posledního kousku vydávat všechny společnost Warner Bros. Interactive.

Jednou z prvních her od Brash Ent. přitom měla podle prvotních spekulací být další videoherní adaptace filmu 300, která by neměla mít nic společného s už vydaným PSP titulem 300: March to Glory. Tyto spekulace se nyní objevily znovu, ovšem už v trošku více konkrétní podobě.

Nová videoherní adaptace filmu 300 by se měla objevit na trhu, stejně jako videoherní adaptace série filmových hororů Saw, už letos na vánoce, vydávat by obě hry měla spol. Warner Bros. a hlavně, v případě nové herní adaptace filmu 300 by mělo jít o hru pro next-gen konzole a ne pouze pro PSP. Tyto poslední informace se celkem shodují s šuškandou, která byla zveřejněna v posledním čísle magazínu Electronic Game Monthly.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama