novy-obsah-pro-psp-akci-killzone-liberation
Novinka Nový obsah pro PSP akci Killzone: Liberation

Nový obsah pro PSP akci Killzone: Liberation

sleepless.

sleepless.

1. 6. 2007 07:08
Reklama

Majitelé 3D akce Killzone: Liberation se od týmu Guerrilla Games a SCEE dočkali moc příjemného dárečku v podobě zdarma dostupného nového obsahu. Konkrétně se jedná o celou jednu kapitolu pro hlavní příběhovou kampaň, dvě nové multiplayer mapy (Prison a Construction site) hratelné ve všech podporovaných MP módech a nakonec ještě dříve slíbený Infrastructure mód, v němž se mohou majitelé Killzone: Liberation mydlit hlava nehlava online. No a právě k tomu jim poslouží široká nabídka komunitních prvků na nové Killzone homepage.

Každý hráč zde bude mít jakýsi svůj chlívek (My Killzone), kde budou uvedeny údaje o jeho úspěších i neúspěších ve hře. No a právě přes tyto chlívky se budou hráči moci domlouvat na zápasech. Mezi další novinky, které nová Killzone homepage nabízí, patří přístup k bonusovému obsahu, jež bude hráči předhazován za dosažení různých milníků. Například, když hráč dokončí level, tak se mu na homepage Killzone odemkne bonusový obsah. Pokud hráč v danou chvíli není se svým PSP připojen k internetu a nemůže si obsah vyzvednou hned, tak není třeba zoufat. Všechny potřebné informace jsou totiž uloženy na Memory Sticku a hráč si prostě bonusy stáhne v momentě, kdy se svým PSP v dosahu Wi-Fi hotspotu bude.

Vraťme se však ještě na chvíli k novému obsahu pro Killzone: Liberation. O online multiplayer módu už jsme hovořili, o dvou nových MP mapách také, ale o obsahu nové singleplayer kapitolky ještě ne. Takže, jedná se o 5. kapitolu, která by měla nabídnou cca 2 hodiny zábavy na ploše 4 misí, jež se odehrávají v podzemním labyrintu pod městem Sedah City. Hráč musí v této kapitole nalézt zmizelého seržanta Rica, v čemž mu bude bránit horda Helghastů. Chapter 5. prý kromě nového příběhu a lokací i nové dopravní prostředky.

Nový obsah pro Killzone: Liberation si mohou zájemci přes menu Downloads stáhnout přímo ze hry, ale jenom za předpokladu, že jsou aktuálně připojeni k internetu. Jinak je nový obsah přístupný i těm, kteří s PSP k internetu připojeni nejsou. Stačí zajít na oficiální evropskou homepage PSP, stáhnout si obsah do PC a pak jej s pomocí USB kabelu instalovat do PSP.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama