god-of-war-betrayal-kratos-devastuje-mobily
Novinka God of War: Betrayal - Kratos devastuje mobily

God of War: Betrayal - Kratos devastuje mobily

sleepless.

sleepless.

10. 5. 2007 08:31
Reklama

Po počáteční nejistotě, hraničí snad až s nejistotou, otevřela společnost Sony stavidla novým God of War hrám, které se na nás v následujících měsících a letech pohrnou vyloženě proudem. Kromě jistého třetího dílu v základní konzolové sérii, čeká hráče PSP titul God of War: Chains of Olympus a ještě hra God of War: Betrayal pro mobilní telefony.

Posledně jmenovaná hra je produktem Sony Pictures Television, je postavena na příběhu od scenáristy hlavní konzolové linie GoW série a nabídne interaktivní prostředí i speciální 2D engine, který dění na displeji mobilů dokáže rozpohybovat v trojnásobně vyšším množství snímků za sekundu, než nabízí současné konkurenční tituly. Jinak bude God of War: Betrayal akční arkáda odehrávající se příběhově po konci God of War, kdy se lidé i bohové mylně domnívají, že je Kratos zradil. Hráč tedy musí v roli Kratose vyrazit na trestnou výpravu za očištěním svého jména.

God of War: Betrayal vyjde ještě tento rok spolu s dalšími tituly od Sony Pictures Television - Spider-Man 3, Spider-Man Puzzle, Jeopardy! 2007, Jump That Car a Snoop Dogg Cruisin'. Bohužel zatím není jasné, jestli bude God of War: Betrayal dostupná i hráčům v Evropě, potažmo pro jaké typy mobilů je hra určena.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama