ps1-hry-z-ps-store-konecne-hratelne-i-na-ps3
Novinka PS1 hry z PS Store konečně hratelné i na PS3

PS1 hry z PS Store konečně hratelné i na PS3

sleepless.

sleepless.

19. 4. 2007 09:25 1
Reklama

Majitelé konzole PlayStation 3 se dočkali nového firmware updatu, který na první pohled nepřináší žádné významné novinky ani opravy. Všechno chce ovšem svůj čas. Firmware update v1.70 totiž konečně umožňuje koupi, stažení a hraní PS1 her na PlayStation 3. Doposud bylo PS1 hry možné skrze PlayStation Store do PS3 stahovat, ale hrát se daly po nezbytném transferu na Memory Stick pouze na handheldu PSP. Navíc to platilo pouze pro majitele PS3 z Japonska a severní Ameriky.

Majitelé PS3 v Evropě neměli až doposud možnost kupovat, stahovat a hrát PS1 hry na PSP a PS3 vůbec, což by se mohlo v brzké době změnit, až se na EU verzi PS Store objeví PS3 i PSP kompatibilní PS1 hry. PS3 firmware update v1.70 dále upravuje vibrační funkce PS1 a PS2 periferií při použití na PS3 a umožňuje použití uložených PS1 pozic na PSP.

No a abychom nezapomněli na majitele handheldu Sony PSP, kteří se zas dočkali updatu v3.40, který upravuje emulaci PS1 na PSP, což souvisí s obsahem výše popsaného updatu v1.70 pro PS3. Řečeno jednoduše, ti hráči, kteří na svých PSP chtějí i nadále hrát PS1 hry zakoupené z PS Store, nemají jinou možnost, než kvůli novému systému ochrany updatnout na PSP firmware v3.40.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama