hl-designer-tribes-2-rozsiril-rady-red-5-studios
Novinka Hl. designér Tribes 2 rozšířil řady Red 5 Studios

Hl. designér Tribes 2 rozšířil řady Red 5 Studios

sleepless.

sleepless.

11. 4. 2007 08:33
Reklama

Řady nezávislého týmu Red 5 Studios, který v současné době vyvíjí, zatím utajované, MMO na Offset Enginu od Offset Software, rozšířil zkušený vývojář Scott Youngblood. Pokud vám tohle jméno nic neříká, tak vám můžeme napovědět, že jde o hlavního oslavovaných multiplayer titulů StarSiege: Tribes a Tribes 2. Youngblood se navíc v roli hlavního designéra podílel na tvorbě, na svoji dobu až příliš inovativního, MMO Majestic pro EA a naposledy pracoval pro SCEA na multiplayer části skvělého PSP titulu Syphon Filter: Dark Mirror.

Scott Youngblood však není jediný zkušený vývojář, který v Red 5 Studios pracuje. Studio si totiž v první řadě založili vývojáři, kteří se v řadách Blizzard Ent. podíleli na tvorbě World of Warcraft. Konkrétně to je Mark Kern, William Petras a Taewon Yun. Dále pro Red 5 Studios pracuje Ed Stark (člověk, jenž vedl vývoj Dungeons & Dragons 3.0 a 3.5 pravidel), ale i tvůrce řady úspěšných karetních her (Legend of the Five Rings, Doomtown, City of Heroes) David Williams.

Chystané MMO od Red 5 Studios je vyvíjeno díky finanční injekci ve výši 18.5 milionu dolarů od firem Benchmark Capital a Sierra Ventures, přičemž hru samotnou bude po jejím spuštění provozovat korejská společnost Webzen, jež si potřebná práva zajistila už loni na začátku března.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama