dalsi-kolo-spekulaci-o-druhe-generaci-psp
Novinka Další kolo spekulací o druhé generaci PSP

Další kolo spekulací o druhé generaci PSP

sleepless.

sleepless.

12. 3. 2007 14:57 2
Reklama

Spekulace o tom, že společnost Sony připravuje novou verzi handheldu Sony PSP, kolují po webu s proměnlivou intenzitou už více než rok a společnost Sony je stále svědomitě popírá a dementuje. Pokud však máme věřit informacím, které od tzv. insiderů – lidí blízkých zdroji, tedy Sony, nasbíral Brian Ashcraft z Kotaku, tak Sony PSP2 nejenom připravuje, ale na trh by novou verzi svého multimediálního handheldu chtěla uvést už na konci letošního roku.

Řada third party vydavatelských společností prý přemýšlí o tom, jak vydání svých PSP titulů spojit s launchem PSP2, což je zcela evidentně hodně těžké. Společnost Sony jim totiž zatím neposkytla žádné konkrétní informace. Druhou generaci PSP prý spol. Sony představí na letošní E3 v červenci, kdy by mělo dojít i k oznámení termínu launche.

No a co se samotného PSP2 týče, tak prý nabídne mnohem lepší displej, rychlejší nahrávání, vylepšená tlačítka (snad včetně analogového knoflíku), možný dotykový displej, zabudovanou kamerku a hlavně 8GB interní flash disk (zřejmě NAND). Jako média pro hry by měly být nadále používány UMD disky. Tak a teď zas budeme čekat až někdo od Sony tohle všechno popře, aby se nakonec v červenci ukázalo, že to je celé pravda.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama