silent-hill-the-arcade-mlha-a-strach-na-automatech
Novinka Silent Hill: The Arcade – mlha a strach na automatech

Silent Hill: The Arcade – mlha a strach na automatech

sleepless.

sleepless.

19. 2. 2007 08:20
Reklama

Silent Hill: The Arcade – mlha a strach na automatech
i Zdroj: Hrej.cz
Těžko říci, jak moc se to fanouškům Silent Hill série bude, či nebude líbit, ale faktem je, že na tom stejně moc nezáleží. Nic už to totiž nezmění na tom, že se společnost Konami rozhodla trošku přiživit popularitu Silent Hill brandu a připravila titul Silent Hill: The Arcade, což je (jak sám název naznačuje) automat se Silent Hill tématikou. SH: The Arcade byl odhalen a poprvé je prezentován na Amusement Machine Operators Union (AOU) Show 2007 v Japonsku, odkud pochází i první obrázky celého stroje i screenshoty ze hry.

Celý automat je sice stylově, ale už od pohledu levně. zpracován v SH duchu a obrazovky jsou tak (hlavně kvůli tomu, že je hra určena až starším 18 let, tak aby na ni nikdo nepovolaný neviděl) zakryty cáry látky, jež má působit hnusně a odporně, ale efekt (je kvůli volbě materiálu opačný). Každopádně hra samotná z obrázků také nevypadá nijak úchvatně a co se žánru týče, tak jde podle očekávání o klasickou střílečku ala Time Cop, nebo House of the Dead.

Hlavním úkolem hráče je tedy střílet přesně, nabíjet rychle a sledovat příběh odvíjející se před hlavní jeho kanónu (těžko říci, zdali jde o něco nového, nebo jde o převyprávění událostí z jiného SH titulu). Takže nic nového pod slunce, což však evidentně nebyl cíl Konami. Hlavně, aby skalní SH fandové měli do čeho střílet a čím se prodírat, dokud se neobjeví další SH titul…..a on jednou vyjde (nepočítaje PSP titul Silent Hill: Origins, který nebyl zrušen a snad se jej brzy dočkáme)!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama