multiplayer-mody-v-gta-vice-city-stories
Novinka Multiplayer módy v GTA: Vice City Stories

Multiplayer módy v GTA: Vice City Stories

sleepless.

sleepless.

25. 10. 2006 12:40
Reklama

Pokud to někdo neví, tak nedílnou součástí PSP titulu Grand Theft Auto: Vice City Stories bude celkem 10 plnohodnotných multiplayer módů, které si nyní ve stručnosti popíšeme.

Street Rage – klasický závodní multiplayer, v němž budou hráči ve zvolených dopravních prostředích bojovat o první místo. K dispozici jim budou tratě po celém Vice City a perličkou je možnost měnit v checkpointech dopravní prostředky.

Grand Theft Auto – úkolem všech hráčů je ukradení předepsaných vozů a jejich doručení v co nejlepším stavu na předem určené místo.

Taken for a Ride – úkolem je ukradení vozu patřícího soupeřícímu gangu. Vůz je třeba dopravit v pořádku na vlastní základnu. Vítězem se stává tým, který má pod kontrolou obě auta po předem stanovenou dobu.

The Hitlist – jeden hráč je označen a jdou po něm úplně všichni soupeři. Jeho úkolem je co nejdéle přežít. Po jeho smrti je označen další náhodně vybraný jedinec a tak to jde až do chvíle, kdy si roli k smrti odsouzeného hráče vyzkouší všichni účastníci. Vítězem kola se stává ten co v roli označkovaného přežije nejdéle.

Vice City Survivor – víceméně klasický deathmatch, v němž vyhrává ten co nejdříve splní Kill limit, který však konstantně snižuje smrt způsobená jiným hráčem.

Protecntion Racket – týmový mód, v němž jedna strana útočí na limuzínu a druhá se s ní snaží ujet.

Might of the Hunter – mód, v němž se nejdříve závodí o to, kdo bude ovládat helikoptéru. Hráč, který k ní dorazí první, pak získává body za ničení pozemních cílů, zatímco soupeři se snaží helikoptéru, či jejího pilota, sestřelit.

Tanks for the Memories – mód, v němž jde o to, dorazit k Rhino tanku jako první. Hráč v tanku se pak snaží způsobit co nejvíce škody, zatímco zbylí hráči se jej snaží zneškodnit. Když k tomu dojde, tak je do tanku vybrán ten hráč, jenž dokázal napáchat největší paseku.

Empire Takedown – týmový mód, v němž jde o zničení soupeřova sídla. Nejdříve je nutné získat uprostřed mapy výbušninu, kterou je třeba dopravit k vile soupeřícího týmu a odpálit ji tam.

V.I.P. R.I.P. – úkolem hráče je získání pěti kufříků, s nimiž je pak třeba utéct do bezpečí s pomocí několika bodyguardů. Na útěku se však z hráče stává V.I.P., po níž jdou úplně všichni zbylí hráči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama