prvni-info-o-gta-vice-city-stories
Novinka První info o GTA: Vice City Stories

První info o GTA: Vice City Stories

sleepless.

sleepless.

2. 8. 2006 11:25 1
Reklama

Pokud jsou informace z PSPVaultu alespoň z poloviny pravdivé, tak bude chystaná PSP akce Grand Theft Auto: Vice City Stories o několik světelných let lepší svého předchůdce GTA: Liberty City Stories. Jen pro připomenutí, společnost Rockstar Games už potvrdila, že GTA:VCS vydá zcela určitě letos na podzim. Screenshoty, videa a konkrétní informace se však zatím na veřejnost nedostaly, k čemž dojde zřejmě až na konci tohoto měsíce. Přednost totiž mají jako obvykle papírové magazíny, které už materiály ohledně GTA:VCS v rukou zcela určitě mají. My se zatím musíme spokojit se spekulacemi a informacemi pochybného původu, které však zní docela dobře.

GTA: Vice City Stories by se podle nich měla odehrávat v roce 1984, dva roky před GTA: VC, což by se mělo projevit přinejmenším v tom, že některé stavby známé z Vice City budou ve Vice City Stories rozestavěné, nebo prostě nebudou existovat. Hlavním hrdinou je Victor Vance, bratr Lance, kterého si budou hráči GTA:VC pamatovat z jedné úvodní scény v GTA:VC, pokud mě paměť neklame. V GTA:VCS bude Victorovi 28 a hráče v jeho kůži čekají docela zajímavé chvíle. Hra prý nabídne lepší vykreslování objektů v dálce než GTA: San Andreas, takže dohled prý bude zdaleka největší v celé GTA sérii. Vylepšení oproti všem předešlým GTA titulům (i těm konzolovým!) lze čekat i v oblasti pohybových animací všech postav, kterých se týká i snaha tvůrců o co nejmenší kumulaci stejných modelů postav na jednom místě – tzv. clumping.

Není snad třeba připomínat, že bude Vice City daleko větší než Liberty City v GTA: LCS. Tvůrci se navíc snaží, aby Vice City vypadalo lépe než Liberty City (bohatší paleta barev, nové efekty), pohybovalo se v něm daleko více vozů i chodců a nabízelo hráči daleko více interiérů. K dispozici prý budou i nové druhy počasí (hurikány). Co se naprostých novinek týče, tak mohou hráči očekávat nová vozidla i zbraně a chybět nebude možnost plavat. Všechny dopravní prostředky by se navíc měly lépe ovládat. Hráči se podle všeho dočkají i z Vice City známých rádio stanic a možnosti jezdit na vodním skútru i létat v helikoptéře. To by pro tuto chvíli celkem stačilo. Zatím není jasné, nakolik jsou výše uvedené informace pravdivé, ale není důvod jim nevěřit. Tvůrci z Rockstaru se při několika příležitostech vyjádřili v tom smyslu, že další GTA titul pro PSP bude oproti hře první skutečně masivní skok kupředu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama