letadylka-pro-revo-a-dalsi-novinky-od-hudson-soft
Novinka Letadýlka pro Revo a další novinky od Hudson Soft.

Letadýlka pro Revo a další novinky od Hudson Soft.

sleepless.

sleepless.

19. 4. 2006 15:19
Reklama

Společnost Hudson Software sice své plány týkající se vývoje pro konzoli Nintendo Revolution zveřejnila už dříve, ale až nyní se vyjádřila trošku konkrétněji. Prvním Revo titulem od Hudson Softu bude zatím bezejmenný akční letecký simulátor, který by měl hráči nabídnou absolutní kontrolu nad letounem díky speciálnímu systému ovládání šitému na míru ovladači konzole Revolution. Co se samotné náplně hry týče, tak se samozřejmě nebude létat bezcílně. Na hráče čeká řada misí s odlišnými úkoly včetně provádění akrobatických vylomenin až po shazování bomb. Nic víc zatím o hře známo není a nebude až do E3, kde bude hra oficiálně představena. Jediné co tak zbývá dodat je to, že se zcela určitě nejedná o spekulacemi opředený další díl v sérii Pilotwings, který prý Nintendo údajně chystá právě pro Revo.

Kromě letecké simulace pro Revo hodlá společnost Hudson Soft. Představit na E3 ještě několik dalších titulů, mezi něž patří:

Dungeon Explorer - akční RPG pro Xbox 360 a PSP, které je ve skutečnosti vylepšenou verzí stejnojmenného titulu pro TurboGrafx. Dungeon Explorer se odehrává v temném fantasy světě a jedná se o primárně multiplayer RPG postavené na kooperativním procházení až čtyř hráčů náhodně generovanými dungeony. V případě Xbox verze lze čekat podporu Xbox Live multiplayer a v případě PSP zase podporu multiplayeru místního-adhoc.

Bomberman Act Zero – populární Bomberman si svůj next-gen debut odbude na konzoli Xbox 360 a do vínku při té příležitosti dostane nové postapokalyptické prostředí, kde kyborgové bojují proti kyborgům v duelech na život a na smrt. Základem hry je multiplayer určený pro souboje až čtyř hráčů v detailně zpracovaných arénách a bludištích, v nichž bude hráč svoji postavu navigovat z first, nebo third-person perspektivy.

Rengoku 2 – pokračování průměrného akčního RPG pro handheld Sony PSP, které hráče v roli kyborga (zřejmě zase A.D.A.M.) opět uvede na cestu na samý vrcholek stylově presentovaného herního světa, jehož vzhled má na svědomí známý manga malíř Jun Suemi. Cesta to však nebude lehká a hráče na ní čeká celá řada nebezpečných soupeřů včetně robotů a dalších kyborgů. Novinkou Rengoku 2 je podpora Wi-Fi multiplayeru až pro 4 hráče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama