jak-to-bude-s-vydanim-mgs3-subsistence-v-cr
Novinka Jak to bude s vydáním MGS3: Subsistence v ČR

Jak to bude s vydáním MGS3: Subsistence v ČR

sleepless.

sleepless.

13. 4. 2006 11:57
Reklama

Fanoušci Metal Gear série jistě dobře vědí, že se jejich souputníci v US nedávno dočkali ultimátní verze MGS3, která zde vyšla pod názvem Metal Gear Solid 3: Subsistence a ve své základní dvoudiskové verzi nabídla MGS3 vylepšený o online multiplayer i novou kameru a k tomu navíc dva první tituly v Metal Gear sérii z MSX. Sběratelská edice MGS3: Subsistence nabídla všechno výše zmíněné a k tomu navíc třetí disk Existence, který obsahuje všechny příběhové scény z MGS3 profesionálně sestříhané do jednoho filmu. Ti co si navíc kteroukoli verzi MGS3: Subsistence v US předobjednali dostali speciální DVD Metal Gear Saga Vol.1 obsahující půlhodinový rozhovor s Kojima-sanem, E3 2005 MGS4 trailer a další bonusy. Jak je vidět, tak Američanům společnost Konami připravila skutečně pořádný Metal Gear Solid nášup. Jak to však bude v Evropě? Kdy zde MGS3 Subsistence vyjde? Kolik bude stát? Jaké verze zde budou k dispozici? Na tyto a další otázky včera odpověděla společnost CD Projekt, která zde většinu her od Konami vydává. Její odpověď bohužel není moc uspokojivá.

Metal Gear Solid 3: Subsistence zde vyjde až uprostřed léta, což ovšem není zas až tak strašné. Daleko horší je fakt, že podle zatím dostupných informací zde bude k dispozici jenom základní dvoudisková verze. Ti co se těšili na to, že si koupí sběratelskou edici s třetím diskem a podívají se na filmovou podobu příběhu Metal Gear Solid 3, mají bohužel smůlu. Tedy pokud se něco nezmění. Ještě o fous horší je však pro metal Gear Solid fanatiky to, že DVD Metal Gear Saga Vol.1 nebude k dispozici jako bonus při případném předobjednání jako v US. Tohle DVD totiž bude součástí obyčejné platinové edice MGS3, která by měla být v této chvíli za cenu 1099 k dispozici ve většině obchodů (vyšla tento týden). Na první pohled je to sice super, ale pro ty co musí mít ve sbírce všechno co se týká Metal Gear série to znamená jediné – budou si muset zcela zbytečně koupit jak MGS3: Platinum, tak MGS3: Subsistence, což je docela nepříjemné tahání peněz ze zákazníků.

Ten kdo tohle vymyslel by měl být buď velmi ošklivě potrestán, nebo naopak pochválen za to, že přišel na báječný způsob, jak z fanoušků vyždímat penízky navíc. Nedokážeme si totiž představit, že by někdo dobrovolně investoval do obyčejné platinové edice MGS3, když si může počkat a za pár měsíců si za trochu víc peněz koupit obsahově daleko bohatší Metal Gear Solid 3: Subsistence. Dost už lamentování. Na závěr je tu informace pro fanoušky Metal Gear série, kteří vlastní PSP a oblíbili si výbornou karetní strategii Metal Gear AC!D. její pokračování, které už v JPN a US vyšlo, se v Evropě objeví během května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama