eu-predstaveni-socom-titulu-pro-psp-info
Novinka EU představení SOCOM titulu pro PSP + info

EU představení SOCOM titulu pro PSP + info

sleepless.

sleepless.

27. 2. 2006 11:47
Reklama

Zámořští příznivci takticko-akční série SOCOM se koncem minulého roku dočkali hned dvou nových titulů - SOCOM 3: U.S. Navy SEALs pro PS2 a SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo pro handheld Sony PSP. Naproti tomu hráči v Evropě se nedočkali ničeho, tedy na konci minulého roku, aby bylo jasno. Oba dva výše uvedené SOCOM tituly totiž na pultech evropských obchodů přistanou až teď na jaře a dnes je na řadě představení U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo pro Sony PSP. 

Stejně jako v případě všech konzolových SOCOMů je i tohle vojenská akce s taktickými prvky, která nabízí stejně výživnou porci zábavy v singlu i v multiplayeru. V singleplayeru na hráče čeká celkem 14 základních misí propojených do celistvé singleplayer kampaně, v níž budou hráč při boji asistovat AI ovládaní a skrze systém základních příkazů usměrňovaní spolubojovníci. Jakmile hráč danou SP misi dokončí, tak se mu pro příště zpřístupní v tzv. Instant Action módu, který mu danou mise vygeneruje s novými úkoly, cíly, s jinak rozmístěnými nepřáteli a podobně. Znovuhratelnost je tedy zajištěna, stejně jako solidní hratelnost. O tu se stará pro PSP specificky upravené ovládání a mechanismus automatického zaměřování, který zkušeným hráčům nechává dost prostoru na to, aby předvedli své schopnosti bez vodění za ručičku.

Nedílnou součástí hry je samozřejmě Wi-Fi multiplayer, jež funguje jak na LAN (Ad Hoc), tak online úrovni (Infrastructure mód). V multiplayeru bude k dispozici tradiční nabídka kooperativních i kompetitivních herních módů a vítaná je i možnost zakládat klany a pořádat pak mezi nimi souboje. Docela unikátní je prvek umožňující propojení hry s PS2 titulem SOCOM 3: U.S. Navy SEALs, kdy splnění mise v jedné hře ovlivní po synchronizaci dat vývoj kampaně ve hře druhé. Platí to oběma směry. PSP titul SOCOM: U.S. Navy SEALs Fireteam Bravo vyjde v Evropě stejně jako o kousek výše uvedená PS2 hra SOCOM 3, někdy v dubnu tohoto roku. Přesné datum zatím nebylo zveřejněno. Jakmile k tomu dojde, tak vám dáme vědět.


 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama